Húsipari kések
Ha a húsok feldolgozásáról van szó, különösen fontos a megfelelő eszközök kiválasztása. A húsipari késeinkkel búcsút vehet attól a bosszantó helyzettől, amikor az életlen penge csak szétnyúzza a húst ahelyett, hogy gyorsan és egyszerűen elvágná. Ezekkel az eszközökkel többé nem lesz probléma a csontozás, szeletelés, de akár a nyúzás sem, hiszen a húsfeldolgozás minden fázisára megvannak a specifikusan kialakított kések.
Lehet akár hentes, böllér, szakács, séf vagy egyszerű háziasszony, ha forgalmazott termékeinkett választja, a konyhai munkafolyamatok jelentősen lerövidülnek!
HÚSIPARI KÉSEINKKEL NINCS LEHETETLEN
A legtöbb nemzet konyhájában, így a magyarban is, előkelő helyet foglalnak el a különféle húsételek. Elég csak a pörköltre, a csirkepaprikásra, a rántott húsra vagy a bácskai rizses húsra gondolni. Ezeknek az ételeknek a lelkét a jó minőségű, gondosan előkészített hús adja.
Valószínűleg Ön is került már abba a helyzetbe, hogy az előkészületek során a pokolba kívánta a hús szeletelését, hiszen a kései életlenek, és bár az alapanyagokat csak szétcincálták, ahhoz viszont elég élesek voltak, hogy a heves mozdulatoknak köszönhetően az ujját elvágja velük. Egy családi főzés esetében sem szeretjük a fél napot a konyhában tölteni, azonban egy étteremben különösen fontos, hogy gyorsan történjen az ételek elkészítése, hiszen a vendégek éhesen várnak odakinn.
Hasonló a helyzet a hentesáruüzletekben is, ahol a vevők sietnek, és szeretnék minél gyorsabban megkapni a kért húsfélét, nem pedig percekig várni arra, hogy az eladó egy tompa késsel nagy nehezen levágja a kívánt mennyiséget.
A húsipari kések minden említett esetben forradalmasítják a hús feldolgozását, és nagy mértékben megkönnyítik és felgyorsítják a munkát. Az egyenes és ívelt csontozókésekkel többé nem lesz gond lefejteni a húst a csontokról úgy, hogy minél kevesebb vesszen kárba. A szúrókések nélkülözhetetlenek a böllérek számára, de ugyanilyen hasznosnak bizonyulnak az otthoni disznótorok során is.
A merev szeletelőkésekkel egyenletesen, precízen szeletelheti fel a húst. Csak Önön múlik, hogy apró kis kockákra, esetleg csíkokra vágva használná fel inkább az ételhez. Ha az alapanyag még feldolgozatlan, például egész csirke vagy más olyan, amit szét kell bontani, akkor a nyúzókésekkel ezt egyszerűen megteheti.
Ha pedig egyéb munkafolyamatokhoz is alkalmas eszközt keres, akkor kínálatunkban fellelhető filéző-, zsigerelő- és halkés is. A késkészletek pedig megkönnyítik a döntést azoknak, akiknek többféle kés is hiányzik a konyhájából.
A márka azonban nem csak húsfeldolgozáshoz készít eszközöket, ezért azt javasoljuk, ismerje meg a többi nagyszerű gasztronómiai terméket is!
NÁLUNK A VÁSÁRLÁSSAL SEM LESZ GONDJA
Ha Ön is azt szeretné, hogy minél hamarabb használatba tudja venni a késeket, akkor nincs más dolga, mint leadni rendelését, amely szintén egyszerű és gyors. A termékeket a felhasználás módja szerint alkategóriákba csoportosítottuk, hogy Ön könnyebben megtalálja a megfelelőt.
Az egyes kategóriákba belépve a bal oldalon intelligens szűrőket fog találni, melyek segítségével pontosíthatja igényeit a kívánt eszközt illetően. A csúszkán állítsa be a penge méretét, a típusnál és a szériánál pedig csak egyszerűen kattintson a négyzetbe.
Amint a rendszer leszűkítette a találatokat, és rálelt arra a termékre, amely segít majd Önnek a konyhában, helyezze a kosarába, majd klikkeljen a jobb felső sarokban lévő kosárra. Ezután már csak a szükséges adatokat kell kitöltenie, rendelését pedig pár napon belül kézhez kapja.